Egységes vizuális megjelenés szálláshelye számára

egyedi arculat tervezéssel

Arculattervezés

 • Színpaletta kialakítása

 • Betűtípusok kiválasztása

 • Képek, grafikák és mintázatok elkészítése és válogatása

 • Logó tervezése

 • Brossúrák, szórólapok készítése

 • Névjegy, levélpapír és egyéb kisarculati elemek tervezése

Szövegírás

Marketing szövegírás:

 • A látványvilághoz, stílushoz illeszkedő ismertető szöveg írása a weboldalra

 • Meglévő szövegek szerkesztése, bővítése, korrektúrája

 • Marketing levelek, reklámszövegek írása, szerkesztése

 • Blogbejegyzések készítése

Három különböző szálláshely - három egyedi arculat

Szöveg és kép egysége munkáinkban: 

#1 Hegyi Kuckó - Károlyfalva

A Zempléni-hegység mélyén, egy kis falu, Károlyfalva határában, a településtől félórányi gyalogútra található az apró, de lakályos Hegyi kuckó. Akár négyen is kényelmesen elférnek benne. Átgondoltan berendezett konyhája minden szükséges eszközzel felszerelt, a fürdőszoba kialakításában is a praktikum volt a meghatározó szempont. A házban természetesen víz és áram is van, utóbbi napelemes technológiával működik. A belső tér a tiny house logikája szerint funkcionál: néhány mozdulattal nappaliból hálóhelyiséggé alakítható. A fakuckót azok számára ajánljuk, akik pihenésre, kikapcsolódásra, csendre, természetre, tiszta levegőre vágynak. A Zempléni-hegység védett növényfajok sokaságának ad otthont, faunáját tekintve hazánk egyik legérdekesebb régiója. A közeli Károlyfalván kisbolt, gyógyszertár és posta is található. Rövid autós kirándulással pedig eljuthatunk a közeli várromok egyikéhez.

#2 Vízesés Vendégház - Szilvásvárad

Új szolgáltatással bővült vendégházunk kínálata: idén júliustól üzemel a fatüzelésű finn szaunánk, mely egyszerre hat vendég számára teszi lehetővé a kényelmes ellazulást. A szaunázás, bár télen a legnépszerűbb, nem csupán a hideg hónapokban fejti ki üdvös hatását. Az egész napos kerékpáros túra vagy a Szalajka-völgyben tett kirándulás után fél óra szaunázás kifejezetten meditatív hatású lehet, segít lecsengeni a napot, ellazítja az izmokat, méregtelenít. A szauna előtt pihenőágyakat helyeztünk el. Szaunánk minden nap 16.00 és 21.00 óra között áll vendégeink rendelkezésére, de külön igény szerint korábbi időpontban is. A használat részleteiről és feltételeiről a Házirendből és a szauna ajtajára kifüggesztett táblából tájékozódhatnak.

#3 Hóstya Panzió - Eger

Köszönj szépen a Gárdonyi Géza bácsinak, utasítják az egri nagypapák unokáikat az író szobra mellett sétálva. Ebből is látható: nem csupán a székesegyház, a vár és a híres borvidék miatt érdemes Egerbe utazni, hanem a város egyedi derűje, északi bája miatt is. A belvárosban fekvő Hóstya Borozó és Panzió igényes szolgáltatásokkal, igazi hevesi vendégszeretettel várja a látogatókat.

 

Panzió

Kényelmes ágyakkal, elegáns, patinás berendezésű szobákkal várjuk szállóvendégeinket. Recepciónk éjjel-nappal nyitva tart. Minden szobában található légkondicionáló, televízió, hűtőszekrény, minibár. Fürdőszobáink zuhanyozóval felszereltek. A szobákban ingyenes wifi-hozzáférést biztosítunk. A hallban található kis tánctér minden pénteken exkluzív klubbá alakul.

 

Étterem

A magyar, azon belül is a heves-megyei konyha különlegességeit kínáljuk, modern felfogásban, újragondolva. Ha csak tehetjük, helyi alapanyagokat használunk, itteni kereskedőktől szerezzük be a hozzávalókat. Átgondolt menüsorunk egyedi kulináris élményt kínál. Minden fogáshoz más-más bort ajánlunk, melyet a Borozó munkatársai választottak, a séffel való egyeztetés után. Étlapunkért klikkeljen ide.

 

Borozó

Az egri borvidék legnemesebb nedűit kínáljuk, az állandó márkák mellett hónapról hónapra más-más borászt látunk vendégül, aki személyesen mutatja be az ültetvényén termő kék- és fehérszőlőből készült italok legjavát. Minden szombaton este borestet tartunk, melyhez az Étterem séfje által összeállított aprófalatokat kínáljuk.

© 2020 by Butik Szállás

 • Infocus Interior Design Facebook
 • Instagram - Black Circle
 • Infocus Interior Design Houzz
 • Infocus Interior Design Flickr